کد خبر: ۹۰۸۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۲۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴

ترامپ: اگر عملیات و نیرو‌های ما در پایگاه «دیه‌گو گارسیا» به خطر بیفتد، من حق دارم حضور نیرو‌های نظامی آمریکا را در آن تقویت کنم/ هرگز اجازه نخواهم داد که حضور ما در پایگاهی با این اهمیت، تضعیف شود

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید اگر نیروهای این کشور در پایگاه نظامی دیه‌گو گارسیا را خطری تهدید کند، حضور نیروهای نظامی ایالات متحده در این پایگاه تقویت خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ترامپ: اگر عملیات و نیرو‌های ما در پایگاه «دیه‌گو گارسیا» به خطر بیفتد، من حق دارم حضور نیرو‌های نظامی آمریکا را در این پایگاه تقویت کنم/ هرگز اجازه نخواهم داد حضور ما در پایگاهی با این اهمیت، تضعیف شودرئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید اگر نیروهای این کشور در پایگاه نظامی دیه‌گو گارسیا را خطری تهدید کند، حضور نیروهای نظامی ایالات متحده در این پایگاه تقویت خواهد شد.

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: من گفت‌وگوهای بسیار مثمرثمری با نخست‌وزیر کیراستارمر درباره جزیره دیه‌گو گارسیا داشته‌ام. درک می‌کنم که توافقی که نخست‌وزیر استارمر انجام داده است، طبق گفته بسیاری، بهترین توافق ممکن بوده است.

وی افزود: با این حال، اگر در آینده قرارداد اجاره هرگز از هم بپاشد، یا اگر کسی به هر نحوی عملیات و نیروهای آمریکا در پایگاه را تهدید یا به خطر بیندازد، من حق دارم به صورت نظامی حضور و نیروهای آمریکایی در دیه‌گو گارسیا را تأمین و تقویت کنم. 

رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: باید روشن شود که من هرگز اجازه نخواهم داد حضور ما در پایگاهی به این اهمیت، توسط ادعاهای جعلی یا مسائل محیط‌زیستی به خطر بیفتد یا تضعیف شود.

نظرات بینندگان